Zdravím, Zajímalo by mě, zda si myslíte, že se ještě do oblak dostane Boeing 747-400 od British airways a Lufthansy. Co myslíte a u jakých tras by bylo možné se s ním proletět?? Ta samá otázka platí i na A340-600. Díky moc za odpověď. .
Zajímalo by mě, zda si myslíte, že se ještě do oblak dostane Boeing 747-400 od British airways a Lufthansy. Co myslíte a u jakých tras by bylo možné se s ním proletět?? Ta samá otázka platí i na A340-600.
LH A346, luftwafe opravdu nema duvod, aby tenhle letajici tanker nasadila nekam na dalkovku, jestli chces letet A346,skusil bych se podivat, jestli Iberia stale nekam nelita s A346...?
BAW 747-400 podle mě ještě ano, mají jich snad přes 30..Nicméně v této době mají všechny úvahy cenu nulovou..pokud bude většina dálkovek třeba další 2 roky omezená a vystačí si s pár Dreamlinerama, 777 a 350-1000...
V roce 2014 legendární error fare s Virgin Atlantic do New Yorku, moje první dálkovka, tam jsem letěl poprvé a naposled v A340-600, neskutečně dlouhé éro, zpět poprvé v 747-400. A loni se poštěstila jumba od Corsairu na ORY-PTP-ORY, letos je už vyřadili.
Já jsem přišel o 747-400 s BA na LHR-JFK v březnu. Moc jsem si přál se ještě proletět a pak těsně přišel covid. To mě mrzelo víc než ta samotná dovolená :(
V roce 2014 legendární error fare s Virgin Atlantic do New Yorku, moje první dálkovka, tam jsem letěl poprvé a naposled v A340-600, neskutečně dlouhé éro, zpět poprvé v 747-400. A loni se poštěstila jumba od Corsairu na ORY-PTP-ORY, letos je už vyřadili.
Tou A340 jsem letěl do San Jose a kromě té délky a 2 motorů navíc je to vlastě identické s A330. Už se mi to plete - bylo to do Seattle, do San Jose pak už narrow body.
Já jsem měl s 747-400 můj první let v životě (když nepočítám přípoj do Londýna) v roce 1997 cestou na NZ na úseku Londýn - Sydney s mezipřistáním asi v KL. (Má druhá letenka v životě byla o 8 měsíců později na let s Jak-40 na trase Čolpon Ata - Oš v Kyrgyzstánu.)
Pro cestující to je identické, ale pro nadšence, ach, pro nadšence je A340-600 princeznou nebes. Hned po královně 747 :D To jsem se zase rozněžnil...
346 jsem chytil bohužel jen jednou na trase z Kapského Města do Jo'burgu.
747 (jen verzi -400) pak 6x, ale nejlepší byl stejně ten první let. To bylo tehdy s United na trase SFO-FRA, Lufthansa ten den stávkovala, takže neexistovaly prakticky žádné přípoje ve FRA a v economy nás bylo s bídou 30. Jo, to byly časy.
Pro cestující to je identické, ale pro nadšence, ach, pro nadšence je A340-600 princeznou nebes. Hned po královně 747 :D To jsem se zase rozněžnil...
346 jsem chytil bohužel jen jednou na trase z Kapského Města do Jo'burgu.
747 (jen verzi -400) pak 6x, ale nejlepší byl stejně ten první let. To bylo tehdy s United na trase SFO-FRA, Lufthansa ten den stávkovala, takže neexistovaly prakticky žádné přípoje ve FRA a v economy nás bylo s bídou 30. Jo, to byly časy.
Netreba vzdychat, casy o 30 lidech na palube jsou opet v mode :-)
No a myslíte, že taková Lufthansa své 747-400 už taky nebude používat? Jinak Iberia by A340-600 měla pořád mít ne? Napadá vás, na jakých letech by to bylo ještě možné tyto letadla chytit nebo už je to ztracené?
Aktuálně jsou asi všechny 346 uzemněné, takže těžko dohledat, kam s nimi létají. Pokud má někdo členství na F24, tak se ti může podívat na routingy před pár samotným uzemněním.